Werken bij Adviesbureau Brekelmans

Adviesbureau Brekelmans is een ingenieursbureau met een interessante orderportefeuille.

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een prettige werkomgeving, goede arbeidsvoorwaarden en perspectief en ruimte voor ontplooiing.
Het bureau investeert in haar medewerkers met gerichte opleidingsmogelijkheden. 

Binnen het bureau is normaliter plaats voor afgestudeerden van een hogere beroepsopleiding en universiteit. Een startende HBO'er of academicus begint als BIM modelleur of constructeur. Van hieruit kan worden doorgestroomd naar andere functies zoals adviseur of projectleider. Een van de belangrijkste voorwaarden hiervoor is het vermogen om in teamverband te kunnen werken en multidisciplinair te kunnen denken en werken. 

Vacature constructeur

Wij zijn op zoek naar een constructeur met een HBO+ of universitair opleidingsniveau, bij voorkeur met enige ervaring.
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen en uitwerken van projecten. 
Je hebt een pro-actieve en klantgerichte instelling, pragmatische aanpak, bent leergierig en staat open voor nieuwe ontwikkelingen (denk aan parametrisch ontwerpen). Je beschikt daarbij over goede communicatieve vaardigheden, bent accuraat en kunt goed onder werkdruk functioneren.
Je beschikt over een afgeronde bouwkundige opleiding op HBO+ of universitaire niveau.
Wij bieden een zelfstandige en uitdagende functie in een informele werksfeer, met veel ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing. Uiteraard bieden wij een passende beloning met  marktconforme arbeidsvoorwaarden. 


Denk je ons team met jouw inzet, kennis en ervaring te kunnen versterken, stuur dan jouw sollicitatie naar dhr. R. Banens.

ADRES
Wilhelminasingel 102
6221 BL  MAASTRICHT

CONTACT
E: info@adviesbureau-brekelmans.nl
T: : +31 (0) 43 3254637