Mobirise

Werken bij Adviesbureau Brekelmans

Adviesbureau Brekelmans is een ingenieursbureau met een interessante orderportefeuille.

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een prettige werkomgeving, goede arbeidsvoorwaarden en perspectief en ruimte voor ontplooiing.
Het bureau investeert in haar medewerkers met gerichte opleidingsmogelijkheden. 

Binnen het bureau is normaliter plaats voor afgestudeerden van een hogere beroepsopleiding en universiteit. Een startende HBO'er of academicus begint als BIM modelleur of constructeur. Van hieruit kan worden doorgestroomd naar andere functies zoals adviseur of projectleider. Een van de belangrijkste voorwaarden hiervoor is het vermogen om in teamverband te kunnen werken en multidisciplinair te kunnen denken en werken. 

Vacature BIM modelleur

Wij zijn op zoek naar een BIM modelleur met ambitie om zijn/haar carrière bij ons te willen voortzetten, bij voorkeur (echter niet strikt noodzakelijk) met enige ervaring met Tekla Structures.
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig modelleren en uitwerken van projecten met behulp van Tekla Structures.
Je hebt een pro-actieve en klantgerichte instelling, pragmatische aanpak, bent leergierig en staat open voor nieuwe ontwikkelingen (denk aan parametrisch ontwerpen). Je beschikt daarbij over goede communicatieve vaardigheden, bent accuraat en kunt goed onder werkdruk functioneren.
Je beschikt over een afgeronde bouwkundige opleiding op HBO of universitaire niveau.
Wij bieden een zelfstandige en uitdagende functie in een informele werksfeer, met veel ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing. Uiteraard bieden wij een passende beloning met  marktconforme arbeidsvoorwaarden. 


Denk je ons team met jouw inzet, kennis en ervaring te kunnen versterken, stuur dan jouw sollicitatie naar  ir. W.P.M. Kleijnen.

ADRES
Wilhelminasingel 102
6221 BL  MAASTRICHT

CONTACT
E: info@adviesbureau-brekelmans.nl
T: : +31 (0) 43 3254637